iklan

Followers

Thursday, November 25, 2010

resepi baru.. dari ky

yow.. salam.. wasuppp2...
ting tang* ting tang* bunyi senduk kne ketuk..
hari ni aku ade resepi baru 
yela boring2 ni kan nak jgak wat ssuatu yg baru.. haha
bnde nih biasa aku buat tp xtaw bg mak2 yg berdara  berada kt rumah tu kan.. hee..
ok hari ni aku nk buat SUSU POPCORN,,
haha mesty korang xpena rase an..
bunyi mcm pelik ann.. tp blom cube blom taw.. dah rase pasti maw... haha
 so, here..the ingredient that you need..
anda yg kt rumah tu klau boleh salin ye bnde2 nih..
penting ni klau org tnye xtaw buat malu je jadi anak melayu..
*1st pecahkan tabung ayam utk keluarkan duit ( xbnyak mane pon about 5,6 hinggit jer)..
*2nd pegi beli any kind of susu yg korang suke.. susu baby ke susu anlene utk org tua tu ke xkesah lah..
*then pergi jolok sarang lebah utk amek madu dye.. klau xberani pegi je beli madu kt kedai..
tp kos resepi ni akan naek lah.. kne pecah kan lagi tabung ayam tuh..
*next korang bancuh susu mahal korang tuh dlm air yg bersuhu neraka... haha bersuhu kuman mati dah cukup..
*lastly korang campur kan madu yg korang dah jolok2 td ke dalam susu..
cube korang amek bau nye.. ade bau popcorn x???
klau boleh share2 la resepi kt mmber2 laen... sharing is caring annn...
ok guys selamat mncuba
[haha..***wink2 ni la jadi nye klau aku dah boring thap maksima]



2 comments:

  1. erkk so popcorn x de eh? hehehe adesss

    ReplyDelete
  2. popcorn nye xde... tp bau nye ade.. hehe
    amek bau jela

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...