iklan

Followers

Monday, June 21, 2010

tailor,taylor & teylor...

yeeeehhhhaaaaaaaaaa!!!!!! pejam celik...pejam celik...kjap je da msOk bln rejab... uhuhu pastu sya'ban.. pastu lak ramadan.. then... syawal... wah... raya!!!!!huhuuhuhuhu... suke gyler!!!
ahakz!! so, story arini bkn pasal taylor swift nak raye kat umah aku or aku ade skandal dgn dye..
kah3.. tp.... ni pasal tailor la.. tukang jahit meh...
jgn konfius thap dewa.. biase la rye bpe ary lg .. ahakz.. mcm da dkat jer..
td aku g jmpe tailor mintak dye gnting rmbut,,, haha... mintk dye design bju rye tok aku..
wakaka.. xsbr plak nak tgk hasil nye nnty an..
msti korang trtnye2 npe la aku nih tmpah bju awal2 sgt kan...kan3...
ehmm... disbbkan masalah mase dan ruang yg tiada pd mse dpan..
haha.. aku mse tuh da kat U.. so, xde mase nk blik2 umah smata2 nk tmpah bju je kan..
pape pon shopping aku mmg xabes2 lagi...
esOk nak g shopping lagi tok msOk U ni...
perghh.. da nak msOk 3 kali shoPping..
kejam x aku.. xpernah puas!! hak3...
yg pasal taylor plak...aku ade tgk video sepupu dye wat plak..
kali ni spupu dye lak nak fames lebih..hishhh...
klau korang nak taw tgk vid ni...
jgn cair plak..spupu dye ni org filipina....kah3... laen plak kampOng dye ni..
jgn lpe tgk k..dan komen.terimalah....penampilan khas dari
.teylor switch(sepupu taylor swift)..klau nak layan vid nih tkan 'pause' kt lagu yg memekak tuh ye..
video

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...